Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elo, dywizje - co i jak?

asadasa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was kilka pytań:

1. Za sezon 2, po jego zakończeniu rozdawane były ramki ( srebrne, złote itd..). Czy na koniec tego sezonu (3) też będą rozdawane?

2. Ramki dostaje się za ilość elo, czy dywizje?

3. Jeśli np. za srebro jest 1150 elo, a ja jestem w dywizji V srebra, to ponizej tego 1150 spasc juz nie moge?

4. Jeśli moja druzyna rankingowa w 5v5 jest w brazie, w 3v3 w srebrze, a ja solo/duet tez w srebrze to jaka ramke dostane braz czy srebrna?

5. O co dokładnie chodzi z tymi punktami honorowania ( pomocny, przyjaciel itd..)? Ja mam 109 honoru i mam wstazke red. Kolega ma 200 honoru, a wstazki nie ma ;X

Opublikowano

1. Za sezon 2, po jego zakończeniu rozdawane były ramki ( srebrne, złote itd..). Czy na koniec tego sezonu (3) też będą rozdawane?

3. Jeśli np. za srebro jest 1150 elo, a ja jestem w dywizji V srebra, to ponizej tego 1150 spasc juz nie moge?

4. Jeśli moja druzyna rankingowa w 5v5 jest w brazie, w 3v3 w srebrze, a ja solo/duet tez w srebrze to jaka ramke dostane braz czy srebrna?

5. O co dokładnie chodzi z tymi punktami honorowania ( pomocny, przyjaciel itd..)? Ja mam 109 honoru i mam wstazke red. Kolega ma 200 honoru, a wstazki nie ma ;X

1.nikt nie wie

2.dywizje

3.na ukrytym elo mozna

4.braz

5.dostajesz czasami jak nie masz banow taka wstazke

­

Opublikowano

1. Zobaczysz na koniec sezonu.

2. Jeśli jesteś srebro to srebrna gold to gold itd

3. Jeżeli jesteś w srebrze V i tak dostałbyś srebrną

4. Liczy się solo/duo

5. Za te punkty można dostać wstążkę widoczną na kartach i przed grą w wyborze. Ile dokładnie musisz mieć to nie wiem.

Opublikowano

1. To nie tak że były rozdawane , po prostu w takiej jakiej byłeś dywizji taką dostałeś ramkę. Tak, na koniec 3 sezonu też będą widoczne ramki ;).

2. Ramki dostaje się za dywizje . Wiadomo jest Bronze , Silver , Gold , Diamond itd . W zależności od tego w jakiej dywizji jesteś taką dosatniesz ramkę .

3. Nie

4. Ramki nie są naliczane jako drużyny rankingowe . Ramki dostają gracze a nie drużyny . Przykładowo , ty jesteś w Silver a twój team Gold , ramkę dostaniesz srebrną.

5. Z tego co wiem nie zależne jest to od ilości, możesz mieć 1234 a ktoś może mieć 50 i może mieć wstążkę. Zależy to też od tego czy twoje konto jest reportowane za flame itd. Oczywiście każda wstążka oznacza co innego a co za tym idzie inny report.

Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem :)

bez gif

Opublikowano

No to mam jeszcze jedno pytanie xD:

Np. , jeśli ktoś dostał srebrna ramke w 2 sezonie, to bedzie ona widoczna tylko przez caly sezon 3, a w 4 juz zniknie, czy jest na stale ? :D

Opublikowano

1. Tak będą, na zakończenie każdego sezonu są nagrody w postaci ramki + avatara + rangi na forum (od diamentu albo platyny) + skin od golda.

2. w sezonie 3 nie ma czegoś takiego jak elo, są tylko ligi brązowa, srebrna, złota itd.

3. jeżeli jesteś np. w 5 dywizji srebrna to choćbyś przegrał 20200202020420040230 gier pod rząd to do brązu nie spadniesz.

4. srebrną

5. bo dostawał je od kolegów = brak wstążki. honory muszą być unikalne - każdy od innego gracza.

Opublikowano

No to mam jeszcze jedno pytanie xD:

Np. , jeśli ktoś dostał srebrna ramke w 2 sezonie, to bedzie ona widoczna tylko przez caly sezon 3, a w 4 juz zniknie, czy jest na stale ? :D

Jeśli odpowie mi tylko ktoś na to pytanie to temat można zamknąć i dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi xD

Opublikowano

Jeśli odpowie mi tylko ktoś na to pytanie to temat można zamknąć i dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi xD

Zniknie i będzie się liczyć ramka z sezonu

1.nikt nie wie

2.dywizje

3.na ukrytym elo mozna

4.braz

5.dostajesz czasami jak nie masz banow taka wstazke

4.Dostaniesz srebro chyba że będziesz grał w 5vs5 to nie będzie ramki miał zespół a jeżeli 3vs3 to będzie ramka całego teamu srebro. :)

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...